Onze oesters

De Oesterkrakers keuren de oesters persoonlijk. Het is een hele zware taak, maar iemand moet het doen…

De Oesterkrakers hebben een selectie gemaakt van hun favoriete oesters. De oesters worden dagelijks vers aangeleverd om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

De keuze aan oesters is erg groot en de smaak zeer afhankelijk van de herkomst en het jaargetijde. Daar de oester een echt natuurproduct betreft kan de smaak zelfs per week verschillen. Maar wij maken het u makkelijk.

De Oesterkrakers keuren de oesters persoonlijk. Het is een hele zware¬†taak, maar iemand moet het doen… Alleen op deze manier bent u verzekerd van een top product voor een eerlijke prijs.

Als ‘huis oester’ serveren wij de Bretonse Marennes d’Oleron, een oester uit het gebied van Marennes, in de Charentes Maritimes en de Ierse Tara Oyster. Maar wat dacht u van een fantastische Royale Cabanon of de befaamde Zeeuwse platte? Of misschien twee soorten naast elkaar? Maken we er gewoon een kleine proeverij van. De Oesterkrakers zijn echte vakmannen en kunnen u en uw gasten alles vertellen over de verschillen in de oesters.

Bekijk hier het overzicht van onze favoriete oesters op dit moment.

De oesters van de Oesterkrakers zijn stuk voor stuk juweeltjes, maar heeft u een eigen favoriet die niet voorkomt in het aangeboden assortiment dan zullen wij er alles aan doen om deze oester te bemachtigen.

Comments are closed.