U zegt ‘Ja, ik wil’ tegen elkaar en dat speciale moment viert u op de perfecte trouwlocatie met lekker eten, drinken en leuke mensen. Toch wilt u uw gasten en zeker ook uzelf tijdens uw bruiloft nog op iets extra’s trakteren, iets speciaals.

Ooit eens gedacht aan het inhuren van de Oesterkrakers? U krijgt dan een oesterman op uw bruiloft die met verse oesters, een lach op het gezicht en met veel plezier de feestvreugde verhoogt.

“Die bitterbal tijdens jullie bruiloft vorig jaar was echt lekker! Daar denk ik nog regelmatig aan terug!” is iets wat je nooit zul horen.

Oesters zijn altijd een succes op een bruiloft. Oesters zijn spannend en lekker tegelijkertijd. Wij lopen tussen de gasten en kraken voor hun ogen de oesters vers open. Vertellen leuke weetjes over de oesters en begeleiden de “oester maagd” in het eten de eerste oester. Naast een lekker hapje is dit ook absolute entertainment. Het levert zeker hele mooie gesprekken tussen de gasten op, werkt 100% sfeerverhogend en kost niet meer dan de prijs van twee goeie bitterballen!

Uw bruiloft wordt het feest der feesten!

Hoe gaat het in z’n werk? U kunt ons inhuren, zelfs als u al catering heeft geregeld. U laat het cateringbedrijf gewoon weten dat u een oesterman op uw feest uitnodigt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.