fbpx

BREAKING: Oesterkrakers komt naar je toe deze zomer!

In de zomers van de jaren ’80 trok Veronica met de Veronica-truck (én de Veronica-meisjes) het land in: de radio stond letterlijk bij jou op de stoep! We zijn inmiddels weer een aantal jaartjes verder, maar ik begrijp die jongens en meisjes van Veronica wel. Ik wil ook het liefst het land in trekken met de oesterbar.

Buurtkeukens.nl

Nadat Jeroen begin maart 2020 een rollende voor een avond naar zijn buurt haalde om een foodtruck ondernemer aan de broodnodige omzet te helpen, bleek dit ook een impuls voor de saamhorigheid in de buurt te zijn. Twee buurtgenoten raakten ook enthousiast en bedachten samen Buurtkeukens.nl.

Wat zijn de kosten?

Het kost helemaal niets, alleen een beetje tijd om je buren en vriendjes te enthousiasmeren. Ga naar de website van Buurtkeukens. Vul je gegevens in en selecteer de datum waarop je ons wilt reserveren. Klik op “Boek die truck” en wij horen er direct van. Zodra wij bevestigen (of toch niet kunnen), hoor jij het ook direct. Je kunt dan ook direct contact opnemen met ons om eventuele details door te spreken. Het enige wat je nog hoeft te doen is de link door te sturen naar je buurt en vrienden.

Waar komen jullie?

Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een portie vitamine Zee zijn wij te boeken in heel Nederland en Vlaanderen!

Hoe zit dat dan met bestellen?

Je ontvangt direct een link die je deelt in je WhatsApp-groep. Iedereen kan dan zelf een tijdslot inplannen, ook jij. En om het helemaal makkelijk te maken geeft iedereen ook direct de bestelling door. Op de pagina staat tot wanneer je kunt bestellen. Daarna gaat alles op slot en krijgen wij de bestellingen door.

Hoe werkt het met ophalen, betalen, etc.?

Op het gekozen tijdstip kom je naar ons toe. Door de tijdvakken komen er niet teveel mensen op één plek. Betalen gaat contactloos via pin of eventueel contant.

Maar jullie komen toch niet alleen voor mij?

Nee dat kan niet uit, maar jij zit vast ook in veel WhatsApp-groepen!? En als jij ons zo leuk vindt, vinden vast veel anderen het ook leuk. Na jouw reservering overleggen we het minimum aantal bestellingen!

Moet ik verder nog wat regelen?

Wij zijn volledig zelfvoorzienend! Het enige wat jullie even moet regelen is een plekje waar de oesterbar en onze auto kan staan! Regel verder een gezellig aantal buren of vrienden voor een heerlijk portie vitamine Zee!

Word jij de held van de buurt / vriendengroep?

Uiteraard vind ik dat jij als initiator ook beloond moet worden. Daarom nemen voor jou een heerlijk flesje prosecco mee. Gekoeld natuurlijk! Zodat je direct kan genieten!

Oesterkrakers komt naar je toe deze zomer!