fbpx

Dat oesters boordevol met zink zitten dat weten jullie natuurlijk al, maar kan je nu met al die voorschriften van het RIVM wel op een veilige manier een oesterman uitnodigen? Jazeker!

Wij hebben meerdere concepten waarbij jou toch kunnen blij maken met oesters op jouw feestje.

Voor de deur

Met de Grote Oesterbar kunnen we tot bij jou voor de deur rijden voor een oestermomentje. Het luik gaat open, de muziek gaat aan en als de bel luid komen jullie in groepjes naar buiten, zodat iedereen lekker op een veilige manier kan smullen!

Op locatie

Bruiloften en andere grote feestjes tot 100 personen (sommige plaatsen 50 personen) kunnen nog steeds gegeven worden. Hier kunnen wij de Oester Bolderkar inzetten. Op deze wijze kiezen de gasten zelf het moment wanneer ze even lekker een oester gaan halen.

Emmertjes

Maar de good old Oesterman met de wel bekende emmertjes is uiteraard ook nog steeds mogelijk. In élke situatie! De Oesterman zal rekening houden met de aanbevolen anderhalve meter en draagt indien dit niet overal mogelijk is een mondmasker.

Hygiëne

Oesters en hygiëne is als Kokkie en Peppi. Daar is door deze corona uitbraak niets aan veranderd. Wij wassen voor aanvang onze handen en dragen handschoenen. Indien de anderhalve meter niet overal mogelijk is dragen we een mondmasker.

Annuleren

Mochten de maatregelen aangescherpt worden en je het feest toch lastminute moet verplaatsen dan kan dat kosteloos.

Vervanging

Mocht de Oesterman de bekende verschijnselen hebben dan regelen we een andere oesterman of oestervrouw. Op deze manier heb jij toch nog lekker oesters op jouw feestje!

Meer weten? Vraag een offerte aan of bel/app ons direct op 0172 741 688