Oesters geven uw feest, bruiloft of evenement net even dat tikje extra. Oesters zijn lekker en spannend tegelijkertijd.

De Oesterkrakers voelen zich thuis op elk soort feest: bruiloft, netwerkborrel, jubilaris, verjaardag, beurs,… Gekleed in hun bruin lederen schort en gewapend met het oestermes en maliënkolder handschoen verzorgen zij voor uw gasten een ware beleving. Want oesters eten is een beleving.

Iedereen heeft er zin in. Er heerst gezelligheid. En dan… oesters!

De oesterman is echte vakman die met passie u en uw gasten alles kan vertellen over de oesters en alle mythes die zij met zich mee brengen, zonder daarmee op de voorgrond te treden. De oesterman doet de ware oesterliefhebber genieten van deze zilte zaligheid, maar begeleiden ook de nieuweling met zijn of haar eerste oesters. Het zal niet de eerste keer zijn dat hierdoor een nieuwe oesterliefhebber wordt geboren.

De oesterman mengt zich tussen uw gasten en kraakt ter plekke de verse oesters open. Een vleugje limoen of vers gemalen peper? Drupje Tabasco of een lekker “toetje” met witte port? Geen probleem! De oesterman is als het ware een wandelende oesterbar en zullen er voor zorgen dat u en uw gasten niets te kort komen in deze oesterervaring.

En de prijs? Die zal u nog reuze mee vallen…