fbpx

Het Oesterkrakers HQ is gelegen midden in het Groene Hart van de Randstand: Alphen aan den Rijn. Ik weet als “ervaringsdeskundige” dat Alphenaren van een borr… eh… gezelligheid houden. De afgelopen weken gaan de borrels alleen nog maar digitaal via webcams met een wijntje of biertje uit eigen koelkast, maar waar blijven de oesters? Daar ga ik verandering in brengen!

UPDATE 08-05-’20, 14:22 uur: Nog 1,5 uur en dan ga ik weer op pad met de Oesterbar. De zon schijnt weer heerlijk, dus tijd om het weekend te vieren. Ik heb voldoende oesters bij me, dus stuur een bericht naar de WhatsApp-service op 0172-741688 en dan zit jij ook lekker te genieten straks!

“Vertel, vertel, vertel, Dré! Ik wil meer weten!”

Na een geslaagde pilot heb ik besloten om, zolang de horeca- en evenementenbranche in lockdown zit, ELKE VRIJDAG EN ZONDAG plus ALLE FEESTDAGEN heel Alphen aan den Rijn te gaan verwennen met de heerlijkste oesters! Ik kom voor rijden met de Oesterbar en maak ter plekke de verse oesters voor je open!

“Hoe dan, Dré? Niet zo snel ik schrijf mee!”

Om te reserveren stuur vóór vrijdag 12.00 uur een bericht naar onze WhatsApp-service op 0172-741688 (bellen kan ook) met je naam, adres, voorkeurstijdstip en het aantal oesters en je bent verzekerd van jouw oesters!

“Maar Dré, als ik spontaan oesters wil en het is al ná 12.00 uur?”

Stuur dan ook een WhatsApp bericht en ik ga kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Ik neem altijd extra oesters mee, maar die voorraad is beperkt! Dus wees er op tijd bij!

“Maar Dré… Ik lust geen oesters, maar mijn schoonouders zijn er gek op!”

Hoe leuk is het om – juist in deze tijd als je elkaar niet kan zien – een ander oesters cadeau te doen?! Nou, dat is heel erg leuk en dat doe ik ook! Je schoonouders blij en jij mag extra karma punten bijschrijven!

“Maar wat kost grapje, Dré?”

De oesters kosten slechts €2,50 per stuk (minimaal 6 oesters)! De bezorgkosten zijn GRATIS en je krijgt er ook nog eens limoen en vinaigrette bij! Betalen doen we veilig met een Tikkie.

“Paniek! Ik woon niet in het mooie Alphen aan den Rijn! Wat nu?”

Daar hebben we de Oesterkrakers Summertour voor uitgevonden! Klik hier en ik vertel je er alles over. #supportyouroysterman

Klik hier om direct jouw oesters te reserveren via WhatsApp!

Reserveren vóór 12.00 uur donderdag 21 mei
Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) vanaf 14.00 uur
Vrijdag 22 mei vanaf 16.00 uur
Zondag 24 mei vanaf 14.00 uur

Reserveren vóór 12.00 uur vrijdag 29 mei
Vrijdag 29 mei vanaf 16.00 uur
Zondag 31 mei (Eerste Pinksterdag) vanaf 14.00 uur
Maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) vanaf 14.00 uur

Alphense Quarantaine Borrel