fbpx

Recensies

5 sterren voor de Oesterkraker: topkraker van topoesters, een absolute toevoeging op je zakelijke party of borrel!

Koppes Makelaardij

Een met passie gedreven man, ademt authenticiteit uit.

Simpelweg prachtig om op je event te hebben staan!

Kevin van Hooft

Dré verraste ons tijdens ons huwelijksfeest met een paar emmers heerlijke oesters! Dit viel zowel bij onszelf als bij onze gasten goed in de smaak.
Ook bij de diverse (foodtruck)festivals die we bezoeken, lopen we altijd even naar de Oesterkraker en zijn mermaid. Een absolute aanrader!

Ruud van der Burgt

André is reeds een aantal keer aan boord van onze zeilklippers geweest om onze gasten te voorzien van heerlijke oesters en een mooi verhaal erbij.

Ook fijne, heldere en snelle communicatie bij het maken van de afspraken in het voortraject. Daarnaast is deze oesterkraker gewoon een ontzettend aardige vent.

Van harte aanbevolen!

VFC Zeilcharters

5 sterren service gehad de Oesterkraker in Faralda Crane Hotel.

Heerlijk verse oesters geserveerd door bijzonder vriendelijke staf.

Edwin Kornmann Rudi

Voor mijn verjaardagsfeest contact gelegd met de Oesterkrakers. Fijn en snel contact en een duidelijke offerte. Op de dag zelf genoten van de overheerlijke oesters die ter plekke opengemaakt worden met een leuk verhaal en … tegen een hele goede prijs.

Echt een aanrader!

Marianne

Als je niet beter weet zou je denken dat Dré zelf uit een oester komt. “Oestermanniger” wórdt het niet! Hij kraakt de mooiste oesters op zijn manier: resoluut, met plezier en een goed verhaal.

Joost van Wijk

Uiteraard 5 sterren voor de Oesterkrakers. Als ik er meer kon geven zou ik dat doen! Een geweldig concept wordt keer op keer aangevuld en uitgebreid. Het brein achter dit concept is Dré en hij is de nuchtere, hardwerkende Hollander die van elk feestje iets speciaals zal maken. Zijn kundigheid en interesse voor oesters brengt hij graag vol enthousiasme over op jouw klanten. Aanrader dus!

Laura Weijland

Heeft u ook een mooie ervaring met de Oesterkrakers?
Wij plaatsen ook uw recensie graag op deze pagina!

    Aantal sterren*
    54321

    Foto (max 2MB)


    Eventueel bedrijfslogo (voorkeur PNG of EPS, max 2MB)