fbpx

Iedereen houdt wel van een aanbieding! We zijn tenslotte Nederlanders of niet? Het is dan ook niet voor niks dat elke bar vol zit als er oesters voor slechts 1 euro verkocht worden. Dat kan nu ook in uw bar! Iedereen lekker met een schaal vol met het zilte genot uit de zee.

De term “Shuck a Buck” is in de Verenigde Staten een veel gebruikte term in diverse oesterbarretjes; een happy hour met oesters.

Misschien heeft u het al eens eerder gezien. Hippe (seafood)barren in Amsterdam met hun oesterfeestjes. Waarschijnlijk heeft u er zelf ook wel eens aan zitten denken, maar ja… wie van uw personeel kan er een paar honderd (of duizend) oesters openen in korte tijd? Dat is het punt wanneer wij om de hoek komen kijken. Onze oestermannen zijn professionals in het openen van oesters en draaien hier hun hand niet voor om. Tijdens het kraken maken ze er nog een feestje van ook.

Wij komen naar u toe met kisten vol met verse oesters en onze (kleine of grote) Oesterbar om een waar oesterfeestje bij u te organiseren. Ook krijgt u van te voren een compleet op maat gemaakt promotiepakket met posters en afbeeldingen voor social media.

Nieuwsgierig geworden naar de kosten en voorwaarden? Stuur dan snel een mailtje of bel direct naar 0172 – 741 688.