fbpx

Oesterkrakers zijn goed in feestjes bouwen, maar samen met onze Vrienden wordt het pas echt feest!

Cateraars
Grill’nSmoke
Grill’nSmoke barbecuet de heerlijkste gerechten, voor de leukste mensen op de mooiste locaties. Met de hout-gestookte XXL-SmokerBBQ een imposante verschijning op iedere festival.

Crèpe Mobiel
Sinds 2007 rijdt er door Nederland een bijzondere Oldtimer genaamd Crepes-mobiel met een ingebouwde keuken bestuurd door een Franse chefkok. In deze crêpes- mobiel (Citroen HY Oldtimer) worden ambachtelijke crêpes en galettes á la minute gebakken volgens Bretons recept op elke gewenste locatie.

Saté Man
Saté smaakt naar meer! Geur en smaak zijn twee sterke ankerpunten in het geheugen. De Saté Man verenigt beide op karakteristieke wijze.

Old Scuola
Pizza’s zoals pizza’s zouden moeten zijn. Geen deegpletters, diepvries-pizza’s, uitrol-machines of voorgebakken troep. Echte pizza’s vliegen door de lucht! Pop-up op elk denkbare locatie, van culinaire events tot aan rauwe festival-producties, overal “the best pizza in town “

Wafel & Co.
Roland met passie voor auto’s en Chantal met een snoepwinkel, Wafel en Co was geboren. Sinds 7 jaar laten wij mensen genieten van onze Luikse wafels op festivals in Nederland en België vanuit onze zelf gebouwde foodtrucks.

CuliParade
CuliParade is een initiatief, ontstaan vanuit een aantal ‘Foodtruckers’. Hun krachten hebben zij gebundeld om op (bedrijfs)feesten, congressen, bijeenkomsten en evenementen een culinaire parade van gevarieerde mobiele catering-concepten neer te zetten.

Festivals & markten
Museum Market
Elke derde zondag van de maand zal het Museumplein in Amsterdam gevuld worden met stijlvolle stands vol met design en foodtrucks. Elke maand weer een feestje in hartje Amsterdam.

Sunday Market
De Sunday Market is dé maandelijkse fashion-, art- en designmarkt van Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand in het Westerpark

Het Weekend van de Rollende Keukens
Tijdens het hemelvaartsweekend zal op de Amsterdamse Westergasfabriek Het Weekend van De Rollende Keukens plaatsvinden. Tientallen mobiele eetgelegenheden zullen zich tot een groot openluchtrestaurant verenigen.

De Foodstoet
Ben jij klaar voor a Frenzy Food Experience?

Weddingplanners
Evy’s Proposal
Organiseren & creatief bezig zijn. Dat is haar passie! Evy wordt daar echt enthousiast van! Het verzinnen van een uniek concept geeft haar energie.

Plus Belle
Na haar bruiloft wist je het: iedereen heeft het recht op een mooie bruiloft. Zo ontstond het idee om Belle Plus Weddingplanner te starten.

Fotografen
Maxime Dreyhus Photography
Fotograferen is de passie van Maxime. Met haar eigen stijl legt ze alles vast op de gevoelige plaat.

Goudse Fotografie
Vijf jaar geleden ontdekte Daniëlle wat zij nu het allerliefste doe; de mooiste momenten vastleggen met haar camera. Haar foto’s zijn helder en puur. Zij heeft een liefde voor natuurlijk licht, details, mooie omgevingen en unieke mensen. Ook haar site Gouds Genieten over de fijnste, mooiste en gezelligste hotspots in Gouda en omgeving is een bezoekje waard.