Wij maken voor u een op maat gemaakte offerte. Het maakt niet uit wat voor soort feest of evenement. U ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvende offerte. Wij streven er naar om te zorgen dat uw wensen worden uitgevoerd. Deze offerte wordt geheel naar uw wens opgemaakt. Zodra de offerte is gemaakt, reserveren wij de datum van uw feest. Indien u met de offerte en de voorwaarden, die u samen met de offerte ontvangt, akkoord gaat ontvangen wij graag per e-mail uw bevestiging.

Elke offerte wordt op maat voor u gemaakt!

Het aantal oesters is afhankelijk van drie factoren: de duur van het feest, het aantal bezoekers en uw budget. Wij kraken gemiddeld 100 oester per uur. Dit is tevens onze minimale afname. Wij houden rekening met 2 oesters per persoon, er zijn gasten die er 2 eten, er zijn gasten die er geen eten en er zijn gasten die er (veel) meer dan 2 eten. En tot slot is er een groep die wij weten te overtuigen dat oesters de moeite waard zijn om in ieder geval te proeven.

Binnen een straal van 10 kilometer van Alphen aan den Rijn zullen geen reiskosten in rekening gebracht worden. Daar buiten rekenen wij € 0,35 per kilometer (€ 0,50 indien de Oesterbar is geboekt). Deze kilometers berekenen wij door middel van Google Maps.

Onze prijzen ontvangt u in de offerte. Tevens zullen er nooit extra kosten in rekening worden gebracht dan vermeld in de offerte.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Datum*
Tijdstip
Locatie
Aantal verwachte gasten*
Reden van het feest
In welke dienst ben u geïnteresserd?

OestermanGrote OesterbarOester Bolderkar
Soort oester
Eventuele promotiecode
Opmerkingen en/of wensen
Verstuur de offerte naar mij via*
Hoe heeft u van de Oesterkrakers gehoord?*